Hubertus Panzió

A vendégház Szabolcs-Szatmár-Bereg megye északkeleti részén;a Kisszekeres,Vámosoroszi és Nemesborzova ölelésében fekvő erdőben található. A tisztáson álló épület négy 2 ágyas és egy 3 ágyas szobával rendelkezik, melyek közül 3 pótágyazható , így 14 vendéget tudunk elszállásolni. A kényelmet 3 fürdőszoba és 2 korszerűen felszerelt konyha biztosítja.

A 24 férőhelyes ebédlő, illetve az udvaron álló 30 férőhelyes csűr alkalmas családi események, baráti összejövetelek lebonyolítására. A csűr WC-vel és zuhanyzóval felszerelt. A kerti sütés-főzéshez szalonnasütő, bográcsállvány, grillsütő és minden egyéb kellék rendelkezésre áll. Gyermekek és felnőttek számára egyaránt biztosít szórakozási lehetőséget a játszótér, a homokos röplabdapálya, lengőteke, udvari sakk és asztalitenisz.

Külön szolgáltatás a 7 személyes finn szauna. A tágas, bekerített udvaron sátorozásra is van lehetőség. A közel 150 hektáros őshonos erdő a Szatmár-Beregi Tájvédelmi körzet része. Az éger láperdő számtalan védett növény-és állatfaj otthona. A Túr és a Tisza lehetőséget nyújt fürdésre, horgászásra, kenuzásra. A környék bővelkedik látnivalókban, melyeket érdemes kerékpárral felkeresni. Kölcsönzésre helyben van lehetőség.